2012. március 8., csütörtök

Francia műköröm

A legjobb képet a francia műkörömről menyasszonyokon látni

Köröm stílusok jönnek és mennek, de egy stílus  népszerű marad: a francia manikűr. A francia köröm soha nem ment ki a divatból. A klasszikus megjelenés mindig trendy marad.
De az elmúlt években különböző variációit láthattuk a francia manikűrnek. Nos, ahelyett, hogy csak rózsaszín körmöket variálnánk  a hagyományos fehérrel, sok különböző típusú francia manikűrt láthatunk, illetve kipróbálhatunk sok új lehetőséget.

Francia műköröm az esküvőn

 Az esküvői műköröm művészet körében a francia manikűr rendkívüli népszerűségnek örvend.  Hozzátesz a menyasszony megjelenéséhez egy plusz eleganciát és a klasszikus francia megjelenés imázsát. A nők választanak egyre kifinomultabb körmöket, de a nagy dolog az ha a műköröm kifinomult és új megjelenést kölcsönöz anélkül, hogy túlságosan feltűnő, vagy kihívó lenne.

Do It Yourself Francia manikűr, különböző színekben


Azoknak a nőknek , akik kívántak túllépni a hagyományos francia manikűr keretein, de nem szeretnének olyat, ami túl vad és extrém.
. Bár nem lehet tudni, hogy minden a OPI köröm szín  kapható e jelenleg, viszont így kaphatunk néhány ötletet, és láthatunk gyönyörű színkombinációkat.. A megjelenített színek neveire rá lehet keresni a keresővel az interneten, így még további ötleteket kaphatunk.

Duó színek

 

 Próbálja ki a különböző  színkombinációkat! A művészet lehet a megoldás az unalom ellen!

 Francia manikűr 3D Nail Art és arany díszítéssel



A kétdimenziós gyakoribb, de a háromdimenziós nail art is remek ötlet virágokkal.  A nők szeretik Ázsiában ezt a stílust! A fenti fotón láthatjuk, hogy minden köröm francia stílusú, de mindegyikben  van egy egyedi design.  Nincs két egyforma köröm, de ez nagyon szép és jól megtervezett. Az arany csillogása egy szép színfoltot hoz a körmök kidolgozásába. A rózsaszín-fehér virágok szépen  kiegészítik a rózsaszín-fehér manikűrt.

A francia manikűr verhetetlen fekete nyakkendővel, formális eseményeken, különösen, ha fekete fehérben vagyunk.


Valamilyen furcsa oknál fogva nagyon ritkán látni hírességeket a francia manikűrrel.  Azt hihetnénk, hogy a milliomosok, mint azok, akik képesek  lennének képes megfizetni a szép körmöket gyakrabban.
Menyasszonyi öltözethez nagyon illenek a rózsaszín- fehér körmök.

  Ez a forma szépen kiemeli a tökéletes mosoly vonalakat.


Gyöngy, vagy strassz teszi teljessé a  tökéletes francia körmöket

http://www.frenchmanicures.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése